reede, 19. november 2010

Kuidas reisida?

Reisida saab mitmeti.
Kas siis reisibüroo kaudu või ise maailma avastades.

Reisibüroo kaudu on kindlasti mugavam ja ei pea ise vaeva nägema, kuid siiski mõnevõrra kallim. Ka ei ole reisibüroo kaudu puhkama sõites nii palju võimalusi
isetegevuseks. Viiakse sinna kuhu ette on nähtud ja peetakse rangelt kinni graafikutest. Üheks miinuseks on selle juures ka, et alati viiakse kindlatesse restoranidesse kus ei pruugi säästlikumal inimesel olla võimalus korralikult kõht täis saada. Ka ekskursioonid on kohati kallimad, kui sihtkoha reisibüroodelt tellides. Mugavale ja vähe reisinud inimesele on reisibüroo väga hea reisimis võimalus. See aga ei sobi kõigile.

Selleks et reisida, ei pea olema palju raha. Tuleb ainult natuke mõelda. Pikalt ette broneeritud lennupiletid ja hästi läbimõeldud reisiplaan aitab kokkuhoida nii mõnegi tuhande krooni. Sedasi ise maailma avastades on võimalus oma graafik teha just selline nagu ise tahad. Lähed sinna kuhu tahad ja vaatad seda mis meeldib, ei mingit kiirustamist ja kallitesse restoranidesse minemist. Kulutad just nii palju kui vajalik ja ei sentigi rohkem. Saad ise otsida omale just taskukohase lennu-, rongi- või bussipileti. Internetist leiad need vaatamisväärsused mida tahad näha ja ei pea kiirustama kuhugile.
Tuleb olla ainult julge ja sihikindlalt minna saavutama oma eesmärke.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar